Mogelijkheden en tarieven

Voorafgaand aan een persoonlijke partnerzoekopdracht vindt eerst een persoonlijk gesprek plaats van circa 1,5 uur. Om u kosteloos de gelegenheid te geven uw eventuele vragen te stellen, zijn de eerste 30 minuten hiervan gratis. De kosten van het betaalde deel bedragen vervolgens € 150,- exclusief 21% BTW (i.e. € 181,50 inclusief BTW). U heeft het gesprek met naar keuze Ilse Wenderhold of Michel Modde. Het gesprek vindt plaats op ons kantoor in Voorburg.

Als u op basis van het persoonlijke gesprek verder wilt, heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:

  • Op uurbasis. De kosten daarvan bedragen € 150,- per uur exclusief 21% BTW. U consulteert één van ons of beiden naar behoefte bij uw zoektocht.
  • Via een overeenkomst. Hierbij gaat u een overeenkomst aan voor 10 maanden persoonlijke advisering en coaching, met recht op 50 begeleidingsuren. Binnen de overeenkomst heeft u tevens recht op een kosteloos lidmaatschap van Relatiebureau Ilse Relatiebemiddeling.

De kosten van mogelijkheid twee komen uit op € 7.750,- inclusief 21% BTW. Dit bedrag is gebaseerd op de genoemde 50 uur begeleiding, waarbij in plaats van ons normale uurtarief van € 150,- gerekend is met een uurtarief van € 125,- exclusief 21% BTW, oftewel een korting van ruim 16%. Binnen het te betalen bedrag is tevens voorzien in één gesprek van beide coaches bij u thuis, zodat zij u beiden meemaken in uw eigen leefomgeving.