Relatiepsycholoog drs. Michel Modde

Relatiepsycholoog Michel ModdeHallo. Na het VWO heb ik psychologie in Leiden gestudeerd. Vervolgens na mijn afstuderen in 1988 diverse functies in zowel het bedrijfsleven als in de sociale sector bekleed, onder andere als (senior) wetenschappelijk onderzoeker en - projectleider. In die functies bleek meer en meer dat mijn interesse en capaciteiten vooral lagen in het hebben van direct contact met mensen en daarbij iets voor ze kunnen betekenen.

In 1997 heb ik daarom ‘Equal Power’ opgericht, een relatiebemiddelings- en adviesbureau met een destijds innovatieve aanpak. Daarnaast verzorgde ik relatietherapie aan stellen, gaf individueel advies bij relatieproblemen en fungeerde als mediator en adviseur bij echtscheidingen en het opstellen en uitvoeren van ouderschapsplannen.

De aanpak van het relatiebureau bleek succesvol en in 2006 groeide het bureau uit tot het grootste relatiebureau van Nederland op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling voor HBO’ers en academici. Begin 2007 vervolgens ging het ledenbestand van het bureau op in 'Relatiebureau Ilse Relatiebemiddeling'. Omdat oude liefde niet roest, ben ik via deze website doorgegaan met het adviseren en coachen van mensen die een partner zoeken.

Mijn andere activiteiten zijn vormgegeven in de zusterwebsites www.relatiepsycholoog.nl (inzake relatietherapie en relatieadvies) en www.vechtscheidingoplossen.nl (inzake ouders die in een vechtscheiding zijn beland en die willen beëindigen c.q. oplossen.)

Relatiepsycholoog Michel Modde Relatiepsycholoog Michel Modde Relatiepsycholoog Michel Modde Relatietherapie | Den Haag  | Voorburg | Zoetermeer